PQI lanseaza stick-uri micro USB pentru Android

PQI lanseaza stick-uri micro USB pentru Android

Compania taiwaneza PQI a anuntat zilele trecute, la Computex, o serie intreaga de pentru utilizatorii terminalelor cu Android.

pqi-connect-201-g-2013-06-00

Gandite in special pentru posesorii de smartphone-uri si tablete, modelele din seriile Connect 200 si Connect 300 ofera un mod inteligent de extindere a pe care le avem in permanenta cu noi. Prin faptul ca au dimensiuni mai mari decat un card microSD, care ne  ajuta sa nu le pierdem, in acelasi timp pot fi folosite impreuna cu un PC. Tot continutul de pe aceste stick-uri poate fi accesat prin intermediul aplicatiei Connect+ care este deja disponibila pe Google Play. Pentru a eficientiza managementul de fisiere, prin intermediul respectivei aplicatii putem pune filtre pe muzica, filme sau poze. In plus, acesta porneste automat in momentul in care ati conectat un stick USB.

PQI Connect 201 vine cu capacitati de 16 si 32 GB. Este foarte compact si are la un capat un port microUSB si la celalalt un USB 2.0. PQI Connect 202 ofera un pachet de functii similar cu 201 insa intre mufa microUSB si USB 2.0 gasim si un cablu ce poate fi folosit pentru a va incarca gadgetul din dotare. Cantitatea de memorie de pana la 64GB este localizata in mufa USB.  PQIConnect 203 este identic ca si arhitectura cu 201, in schimb, spatiul de stocare integrat este inlocuit cu un slot pentru carduri microSD. Connect 204 este un adaptor foarte compact de la microUSB la USB 2.0 (mama), fara nici un fel de spatiu de stocare. Connect 301 este Connect 201 dar cu conectica USB 3.0 si o capacitate de pana la 128GB. Connect 302 are functionalitatea lui Connect 301 cu o singura exceptie: va veni cu doua capace metalice care se vor infileta pe stick pentru a-l proteja.

Desi nu au fost anuntate preturi sau date precise la care vor fi disponibile, le vom gasi pe piata incepand de luna viitoare, urmand ca pana la sfarsitul anului sa le putem achizitiona in toate variantele.

pqi-connect-202-g-2013-06-07-3

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: