Posesorii de PS4 vor primi continut aditional sub forma de versiune demo

Posesorii de PS4 vor primi continut aditional sub forma de versiune demo

Încercând să ridice numărul precomenzilor pentru noua consola PS4, Sony promite vouchere de 10 dolari sau acces gratuit temporar la serviciilor lor, pentru clienții noi.

sony_playstation_4

Până la anunțul și lansarea oficială a lui PS4 în Statele Unite mai este exact o săptămână. În acest context Sony încearcă să motiveze utilizatorii să facă precomandă pentru noul dispozitiv oferindu-le vouchere de 10 dolari pentru PlayStation Store, vouchere valabile și pentru PS3 sau PS Vita, precum și acces gratuit pentru 30 de zile la PlayStation Plus si Music Unlimited. Legat de ultimul serviciu, cel de muzică, e puțin de greu să îl consideri un bonus, accesul de 30 de zile, având în vedere că acesta este disponibil sub forma de trial și pentru utilizatorii care nu dețin sau își comandă o consolă PlayStation.

Se zvonește că aceste opțiuni vor fi valabile și pentru Europa nu numai pentru Statele Unite și Canada, acesta fiind până acum singurul motiv pentru care regăsiți această știre la noi pe site. Dacă nu sunt disponibile pe consolele voastre puteți lăsa un comentariu aici pentru a îi anunța și pe ceilalți utilizatori.

ps4_freebie

Citește și: