PocketString sau cum poti exersa in liniste la chitara

PocketString sau cum poti exersa in liniste la chitara

Pentru cei care vor sa exerseze sau sa invete sa cante la chitara, practica este binevenita, iar daca instrumentul nu este la indemana se poate folosi si PocketStrings Portable Guitar Practice Tool.

Pocketstrings

PocketStrings Portable Guitar Practice Tool este un dispozitiv cu care cei pasionati pot practica si in liniste, in spatii mai restranse. Dispozitivul are o lungime de 20 de centimetri cand este strans, iar desfacut, lungimea depaseste sa cu putin valoarea de 33 centimetri.

Cand este desfacut pentru a putea fi folosit, PocketStrings Portable Guitar Practice Tool arata aproape la fel ca griful chitarii, cu corzi si taste, insa practica se face fara sunet, deci poate fi folosita in mijloacele de transport in comun, sau la coada la administratia locala, cand trebuie platim impozitele, dar si la serviciu, in timpul sedintelor plictisitoare. Desigur exemplele de mai sus sunt putin exagerate, pe de alta parte stim cu totii cat de greu este sa exersezi atunci cand cineva incearca sa doarma in camera respectiva. Sau cel care doarme are probleme cu zgomotul? Dupa cum se vede inclipul de mai jos, exista multe alte optiuni. PocketStrings Portable Guitar Practice Tool este disponibil online pe site-ul ThinkGeek iar pretul acesteia este 30 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: