12 feb. 2013 | 12:40

PlayStation 3 primeste aplicatie de YouTube

ACTUALITATE
PlayStation 3 primeste aplicatie de YouTube

PlayStation 3 a primit o noua aplicatie de YouTube. Utilizatorii consolei Sony puteau accesa pana in prezent seviciul de streaming video Google doar din browser, insa interfata gandita pentru PC-uri nu era atat de usor de folosit cu un gamepad.

YouTube PlayStation 3

Functionalitatea este punctul forte al noii aplicatii, aceasta oferind capabilitati specifice consolelor.Una dintre cele mai utile functii noi ale aplicatiei YouTube este cautarea instanta, in timp ce scrii. Poti astfel gasi ceva mult mai usor, majoritatea rezultatelor corecte fiind afisate dupa introducerea primelor trei sau patru litere. De asemenea, utilizatorii au acces la o lista cu noutati de pe canalele pe care le urmaresc, iar telefoanele mobile sau tabletele pot servi drept telecomanda wireless pentru aplicatie, in cazul in care gamepad-ul nu va ofera o experienta placuta.

Acestea sunt practic ecrane secundare, iar controlul clipurilor, adaugarea de comentarii si cautarea noilor clipuri pot fi realizate direct de pe touchscreen, fara a intrerupe redarea de pe consola.Odata logati cu un cont Google, toate playlist-urile, clipurile favorite, istoricul si activitatea de pe YouTube pot fi accesate din noua aplicatie pentru PlayStation 3.