PirateBrowser depaseste cifra de un milion de download-uri

PirateBrowser depaseste cifra de un milion de download-uri

PirateBrowser a depasit cifra de un milion de download-uri in 3 luni de zile de la lansarea acestuia in mod public, pentru utilizatori.

piratebrowser

PirateBrowser este disponibil pentru download de aproximativ 3 luni, iar versiunea modificata de Firefox pare sa atraga din ce in ce mai multi utilizatori. Browser-ul aduce pe de alta parte aproximativ 0,5% din utilizatorii pentru PirateBay, adica in jur de cateva mii pe zi. Browser-ul poate fi downloadat de la sursa sau de pe multe alte site-uri de profil.

„PirateBrowser este un pachet de tip bundle ce contine clientul Tor(Vidalia) browser-ul Firefox versiunea portabila (cu addon-ul foxyproxy) si cateva configurari dedicate ce permit utilizatorului sa treaca de reguli de cenzura in tari precum Iran, Coreea de Nord, UK, Olanda, Belgia, Franta, Danemarca, Italia, Finlanda si Irlanda.” spune descrierea oficiala a acestuia.

Download PirateBrowser

In timp ce Pirate Browser creste in popularitate proxy-urile sunt inca preferate de utilizatori pentru ca le permit acestora sa isi foloseasca browser-ul curent. 7 procente din vizitele catre PirateBay vind din conexiuni de proxy directe. Echipa Pirate Bayprecizeaza ca la momentul actual updateaza acest PirateBrowser cu mai multe functii si au incput sa lucreze la o aplicatie de tip BitTorrent ce permite utilizatorilor sa descarce si sa stocheze PirateBay precum si alte website-uri pe computerele proprii. Acest browser de tip peer2peer ar trebui sa mentina operational controversatul PirateBay chiar daca site-ul va fi dat jos la un moment dat. Nu exista o estimare curenta pentru finalizarea celui de-al doilea proiect, insa vorbim desigur de minim cateva luni de dezvoltare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: