Philips lanseaza o serie de monitoare Quad HD UltraWide

, 29 Mai, 09:00

Philips a lansat trei monitoare noi ce ofera conectivitate multipla, atat pentru segmentul profesional cat si pentru gameri.

Philips Brilliance 29 inch Crystalclear UltraWide HD Monitor

Linia P detine doua modele destinate segmentului profesional pentru a aduce mai multa productivitate in industrie, al treilea fiind destinat consumatorului de rand pentru vizionarea de filme si gaming. Cel mai ieftin se numeste Philips Brilliance 29 inch „Crystalclear” UltraWide HD Monitor si va avea un pret de 600 dolari. Acesta detine pe langa un sistem de boxe de calitate, un panou cu raport 21:9 de tip AH-IPS cu o rezolutie standard de 1920×1080 pixeli, o rama foarte ingusta precum si tehnolgia MultiView, prin care monitorul poate afisa semnalul din doua intrari separate. Diagonala monitorului este desigur de 29 inci.

P-line 27 inch Quad HD Professional Monitor

P-line 27 inch Quad HD Professional Monitor are o diagonala de 27 inci, o rezolutie de 2560×144 pixeli si vine echipat cu o camera web FullHD, un microfon, si boxe incluse. Pe langa aceste optiuni detine porturi USB 3.0, DVI, Display Port, HDMI, si, pentru cei care doresc, o suita de conectori Thunderbolt. De mentionat ca tehnologia Thunderbolt permite conectarea in cascada, a pana la 4 monitoare pe o singura intrare. Monitorul are si un senzor ce are ca rol reducerea luminozitatii atunci cand este cazul, si inchiderea monitorului cand nu este folosit. Acest senzor permite astfel economii de energie considerabile pentru o firma de exemplu. Pretul este de 800 de dolari.

P-line 29 inch UltraWide Professional Monitor

Ultimul, P-line 29 inch UltraWide Professional Monitor are un panou de 29 inci dotat cu tehnologie AH-IPS, o rezolutie de 2560×1080 pixeli si un raport implicit de 21:9. Pretul acestuia va fi de 700 de dolari, si ofera 4 porturi USB 3.0, DisplayPort 1.2a ce permite de asemenea conectarea a mai multor monitoare pe un singur semnal de la placa video. Panoul ofera vizibilitate de 178 grade atat pe verticala cat si pe orizontala si este destinat producatorilor de continut, atat grafic cat si audio/video.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail