Philips Elevation: tehnologie Ambilight XL pe 4 laturi in noul televizor

Philips Elevation: tehnologie Ambilight XL pe 4 laturi in noul televizor

Philips Elevation este cel mai subtire televizor Philips fabricat pana in prezent, are tehnologie Amblight XL pe 4 laturi si tocmai a fost anuntat de TP Vision.

Philips Elevation

Noul model are tehnologie LED, diagonala de 152 cm (60’’) si o grosime a ecranului de 13,4 mm.

Tehnologia Amblight XL pe 4 laturi, care utilizeaza 94 de LED-uri puternice plasate central in spatele aparatului, este integrata cu sistemul de iluminare LED Philips Hue, care se sincronizeaza prin aplicatia pentru mobil „Ambilight+hue”, care vine pentru dispozitivele ce ruleaza Android si iOS. In plus, aceasta aplicatie permite sincornizarea becurilor LED Philips Hue cu orice model de televizor Philips fabricat din 2011 pana in prezent.

Philips Hue este un sistem de iluminat inteligent care poate fi controlat foarte usor prin intermediul unei aplicatii instalate pe o tableta sau pe un smartphone si care permite reglarea culoarii si a intensitatii fluxului luminos, in functie de incapere si de ce nu,  in functie de starea de spirit intr-un anume moment al zilei.

Philips Elevation ofera acces usor la serviciile Philips Smart TV. Televizorul se livreaza cu o telecomanda speciala, care dispune si de o tastatura completa pentru introducerea textului si optiune de pointer. Televizorul permite utilizatorilor streaming de continut de pe dispozitivele mobile pe ecran. In completare, Wi-Fi Smart Screen permite transferul emisiei TV pe dispozitivele mobile conectate, iar caracteristica de vizionare Multi-Room permite streaming-ul continutului TV pe un alt televizor din casa conectat prin DLNA.

Philips Elevation va fi disponibil in Europa din trimestrul al treilea al acestui an. Pretul se pare ca va fi in jurul a 2800-3000 de euro. Da, pretul e foarte mare, dar si oferta e vasta, nu?

Philips Elevation

Citește și: