Philips Amio este o tabletă drăguţă şi accesibilă

Philips Amio este o tabletă drăguţă şi accesibilă

Pentru că niciodată nu vor fi suficient de multe tablete cu Android, olandezii de la Philips au anunţat zilele trecute tableta Amio, un model mai accesibil.

philips-amio tableta android lansare

În timp ce Apple lansează una sau două tablete noi anual adresate unor tipuri de utilizatori diferiţi, în curtea sistemului de operare creat de Google vedem o aglomeraţie de dispozitive noi mai accesibile sau mai puţin accesibile.

Creată în principiu cu utilizatorul cu un buget redus în minte, în imaginea de mai sus este una dintre singurele tablete create vreodată de Philips. Dacă tablete precum Nexus 7 sau Samsung Galaxy Tab vă depăsesc semnificativ preţul pe care sunteţi dispuşi să-l daţi pe o tabletă, la aproximativ jumătate de preţ, în curând ar trebui să ajungă în magazine Philips Amio. Suprinsă pentru prima oară online de blogul unguresc Tech2.hu, această creaţie nu ar trebui să depăşească 100 de euro atunci când vâ ajunge în magazine.

La capitolul detalii tehnice, Amio este o tablete cu Android de 7 inci a cărui rezoluţie se încadrează în 1024 x 600 pixeli. Panoul folosit este de tip LCD. Partea de procesare implică o combinaţie dintre un procesor dual core tactat la 1,5 GHz şi 1 GB RAM. Memoria internă de doar 8GB poate fi oricând extinsă prin intermediul cardurilor MicroSD. Ca şi porturi avem pe margine un microHDMI, un microsUSB şi o ieşire căşti. Bateria de 3000 de mAh ar trebui să vă ţină o zi de muncă departe de priză, în timp ce sistemul de operare preinstalat Android 4.1 ar trebui să vă fie suficient în majoritatea scenariilor de utilizare.

philips_amio_android_tablet_02_tech2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: