Philips a lansat un monitor cu functie de andocare USB

, 16 Mai, 16:00

Philips a lansat in piata un nou monitor care faciliteaza conectarea laptopului la diferite dispozitive, cum ar fi, de exemplu, imprimanta sau DVD driver extern, printr-un dispozitiv de andocare.

Philips-231P4UPES

Monitorul de 23 inch Philips 231P4UPES permite conectarea notebook-ul la display cu un cablu USB, permitand accesarea celorlalte toate dispozitive, care sunt deja deja conectate la display. Acesta detine trei porturi USB, dintre care doua sunt USB 3.0,  si unul 2.0, ceea ce ofera acces laptopului la toate perifericele conectate – imprimanta, driver extern sau mouse.

Pe langa conectarea dispozitivelor hardware, cablul USB 3.0 transmite semnale video si de retea si se conecteaza direct la Internet sau intranet prin intermediul port-ului Ethernet integrat. Aceste functii sunt foarte utile pentru cei care au portabile de dimensiuni reduse, de multe ori cu putini conectori si optiuni limitate de conexiune la dispozitive externe. Monitorul are o rezolutie de 1920 x 1080, contrast mare si vizualizare in unghi larg, plus un stand ajustabil de 13 cm inaltime si functia AutoPivot care va oferi vizualizare optima in orice situatie.

Monitorul vine doua variante, 231P4UPES/B si va fi disponibil in Romania din luna iunie. Pretul recomandat este de 1.399 lei TV (cu TVA inclus).

Philips-231P4UPES-1

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Arici Pogonici

Supernoutate, un monitor cu hub USB. Exista de cel putin 15 ani. Insa la cat de agramat e scris articolul nu ma mir ca-i noutate pt. autor. Este o vorba; chiar si cea mai veche gluma e noua pt. un bebelus. Se pare ca mai nou scriu articole cei din grupa mica.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail