20 aug. 2013 | 14:45

Origin ofera 24 de ore perioada de incercare pentru toate titlurile EA

ACTUALITATE
Origin ofera  24 de ore perioada de incercare pentru toate titlurile EA

EA Games ofera posibilitatea sa returnezi jocul cumparat in 24 de ore, daca il achizitionezi prin platforma Origin.

EA Origin

Programul face parte din initiativa Origin Great Game Guarantee, politica ce permite returnarea banilor in termen de 24 e ore de la achizitia jocului, daca nu functioneaza pe PC-ul vostru sau daca pur si simplu nu sunteti multumiti de el. Politica este destul de simpla, trebuie sa aplici in primele 24 de ore de la lansarea online, sapte zile de la data cumpararii sau sapte zile de la data lansarii oficiale daca jocul face parte dintr-o precomanda. Odata aprobata, returnarea banilor se va face in termen de maxim 10 zile.

Oferta este foarte interesanta, insa momentan stim doar ca EA va comunica in scurt timp care sunt tarile eligibile pentru acest produs de fidelizare a cumparatorului. Aceasta idee face din Origin singura platforma online de comert care detine o politica de returnare, oferind utilizatorilor posibilitatea de a returna jocul in cazul in care nu sunt satisfacuti de acesta.

EA nu a fost favoritul nimanui in ultima vreme, insa, cu pachetele Humble Bundle iar acum cu aceasta politica de refund, pare sa isi mai spele putin rusinea in ochii utilizatorilor. Este pana la urma normal si de apreciat incercarea companiilor de a isi fideliza cat mai mult clientii, pacat ca in multe situatii ramane doar la stadiul de incercare.