Olympus Stylus Traveller si Tough – 6 noi modele de camere foto compacte

Olympus Stylus Traveller si Tough - 6 noi modele de camere foto compacte

Olympus vine cu un nou mod de stabilizare optica a imaginii despre care se spune ca ar fi in 5 axe… Acum eu stiu de 3 axe care se folosesc in mod normal pentru a pozitiona un obiect in spatiu, si pe sistemul pana nu vad nu cred, nu sunt convins ca este atat de inovator.

Olympus SH-50
Olympus SH-50

In teorie inca doua puncate de referinta ar fi utile, in practica ramane insa de vazut. Pe de alta parte stabilizarea respectiva este disponibila doar la functia de filmare a camerei. Din seria Olympus Stylus Traveller putem mentiona  SH-50, SZ-16 si SZ-15. Primul model SH-50 este si cel mai performant si singurul din aceasta serie ce beneficiaza de noul sistem de stabilizare. Toate cele trei camere STYLUS Traveller integreaza un zoom optic de 24x precum si functia de inregistrare la 120 cadre pe secunda. Modelele SH-50 și SZ-16 vor fi disponibile atat in culorile negru, argintiu si alb, iar SZ-15 pe negru, argintiu si roșu. Toate cele trei modele vor fi la vanzare incepand cu luna martie 2013.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Olympus Traveller/”/]

Seria Olympus Stylus Tough reprezinta acele camere rezistente la apa, praf sau nisip, de care nu trebuie sa ai exceptional de mare grija si care nu iti da fiori pe sina spinarii atunci cand pune copilul mana pe ea si fuge spre apa cu ea.  Dintre acestea reseie Olympus TG-2 un model cu prioritate de diafragma, o raritate intr-adevara pentru aceasta categorie. Acesta beneficiaza de asemenea si de un modul GPS pentru cei care doresc sa isi salveze geolocatia pe fiecare imagine si poate filma la 240 de cadre pe secunda. TG-830 si TG-630 sunt de asemenea modele flexibile ce beneficiaza de o carcasa etansa si functii deosebite pentru imagile facute.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Olympus Tough/”/]

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: