Oficial: Nexus 5 primeste un eveniment de lansare in Tel-Aviv cu o data exacta

Oficial: Nexus 5 primeste un eveniment de lansare in Tel-Aviv cu o data exacta

Pentru ca acest eveniment era de mult timp inevitabil, cei de la LG s-au angajat sa organizeze o lansare pentru noul cu Android 4.4 Kitkat.

lg google nexus-5-tel-aviv android 4.4 kitkat

Unul dintre cel mai slab pastrate secrete din istoria recenta poarta numele de Nexus 5, fructul celei mai recente .

Dupa ce au fost speculate mai multe date de lansare pentru noul smartphone din seria Nexus, compania sud-coreeana a decis sa ofere mai multor publicatii online invitatii la un eveniment ce va avea loc pe 5 noiembrie. Avand in vedere ca se poarta zonele exotice in ultima perioada, Abu Dhabi pentru Nokia World 2013 este cel mai recent exemplu, Nexus 5 va fi facut public la Tel Aviv, capitala Israelului. Desi telefonul din imaginile alaturate integreaza din abundenta napolitane KitKat, este foarte probabil ca cei de la Google sa anunte toate detaliile aferente noului Android 4.4 intr-un eveniment separat din California.

Un oficial al Ronlight Digital, retailer important de produse LG din Israel, nu s-a sfiit sa vorbeasca despre evenimentul in cauza si sa afirme ca va viza in egala masura noul Android Kitkat, nu doar noul telefon al companiei sud coreene. Cu alte cuvinte, din acest moment nu mai exista nici o dilema pe subiectul Nexus 5. Ramane doar sa vedem daca gigantul din Mountain View se va grabi sa ne impresioneze cu propriul keynote construit in jurul update-ul semnficativ de Android.

lg google nexus-5-tel-aviv android 4.4 kitkat