Office 2013 mai are cateva zile pana la lansare

Office 2013 mai are cateva zile pana la lansare

Dupa disponibile de aproximativ un an, Office 2013 o sa poata fi in sfarsit achizitionat de cei interesati.

Microsoft Office 2013 lansare preturi

Data de 29 ianuarie este momentul in care Microsoft va incepe sa comercializeze cea mai noua versiune a pachetului Office. Respectiva zi, inainte de a fi confirmata de mai multe surse din interiorul Microsoft, a fost facuta publica pentru prima data pe o pagina a magazinului online canadian Future Shop. Desi formularea initiala facea referire la un abonament pentru Microsoft Office 365, ulterior s-a demonstrat ca Microsoft va lansa toate versiunile de Office 2013 in exact aceeasi zi.

La capitolul preturi, au existat speculatii de cateva luni, insa acum se confirma si detaliile legate de aceasta particularitate a noii suite Office. care va va permite sa accesati toate programele pe care le stiti din populara suita de aplicatii de birou, va fi disponibil la 99 dolari. Pentru cei mai conformisiti dintre noi, vor exista si versiuni standalone de cu preturi de la 140 la 400 dolari, in functie de programele incluse in pachet.

Chiar daca in mediul business noul Office putea fi achizitionat in varianta finala din luna noiembrie, tabletele Surface RT veneau cu o versiune preview de Office 2013 RT. Trecand peste micile discrepante, vestea de mai sus reprezinta un motiv de bucurie pentru fanii pachetului de aplicatii.