O versiune beta de CPU-Z pentru Adroid, disponibila in Google Play

O versiune beta de CPU-Z pentru Adroid, disponibila in Google Play

Aplicatia CPU-Z a fost pentru mult timp un instrument foarte des folosit pentru identificare rapida si cu usurinta a componentelor hardware din desktop.

CPU-Z Android beta

Tinand cont de evolutia accelerata din ultimii ani atat a sistemelor de operare, cat si a componentelor hardware, producatorii acestui tip de aplicatii s-au adaptat si au aparut diverse versiuni, sau chiar noi clase. Dezvoltata initial pentru PC-urile care rulau sistem de operare Windows, CPU-Z aduce informatii utile despre sistem, de la CPU la placa de baza, GPU, memorii si multe altele. CPU-Z este acum disponibila, intr-o varianta beta, pentru dispoztivele care ruleaza sistem de operare Android, putand fi descarcata din Google Play.

Desi nu pare cine stie ce, CPU-Z, versiunea pe Android a aplicatiei, aduce la cunostinta utilizatorului toate informatiile despre componentele hardware. Astfel, va identifica procesorul, cine l-a produs si cum se numeste acest procesor, frecventele la care lucreaza fiecare nucelu, identifica versiunile de software si ale kernelului, arata cat la suta din memoria RAM este utilizata, precum si o lista a senzorilor interni. Pe langa acestea, CPU-Z mai afiseaza si informatii despre baterie,

Aplicatia CPU-Z pentru Android are un design simplist. Totusi, utilizatorul poate exporta informatiile despre diferite probleme aparute, prin Gmail, Evernote sau alte aplicatii, Fiind o versiune beta, producatorul, CPUID, probabil va adauga si alte functii odata cu lansarea versiunii finale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI