O noua serie de surse de la Cooler Master

, 12 Iul, 20:55

Cooler Master a anuntat o noua serie de surse PC, seria G, care va acoperi segmentul cu certificarea 80+ Bronze.

Cooler Master G700

Cooler Master este recunoscut la nivel mondial pentru carcasele deosebite pentru segmentul high-end si gaming. Compania produce insa mai multe elemente de racire, coolere ventilatoare, accesorii, precum si surse PC pentru aproape toate categoriile de utilizatori. Seria G va veni cu modele de 500 W, 600 W si 700 W, toate cu PFC activ si cu certificarea 80 Plus Bronze. Asa cum ne asteptam, unitatile sunt perfect compatibile cu noua serie de procesoare Haswell. Toate cele trei modele au un rail de 12 V ce suporta pana la 55 A. Racirea acestora se face cu un ventilator de 120 mm ce ruleaza silentios pana la un nivel de incarcare de 70%.

Sursele detin toate nivelurile de certificare OVP, OCP, SCP sau OTP din punct de vedere energetic. Din punct de vedere al conectivitatii, acestea dispun de conectorii ATX de 24 pini si de 8 pini pentru placa de baza, 6 conectori de tip SATA, 9 in cazul modelului de 700 W, iar pentru ultimul model suport pentru mai multe placi grafice High-End.

Sursele vor fi disponbile in curand in magazine cu preturi de aproximativ 280 lei pentru varianta de 500 W, 33 lei pentru cea de 600 W si aproape 380 lei pentru modelul de 700 W. Denumirea dupa care le veti gasi online sau in magazine va fi semnificativ aleasa, G500, G600 si G700.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail