O investitie virtuala in Bitcoins, ce s-a dovedit extrem de profitabila

O investitie virtuala in Bitcoins, ce s-a dovedit extrem de profitabila

Ti s-a intamplat vreodata sa uiti ceva bani intr-un buzunar si apoi sa ii gasesti peste cateva luni, probabil intr-un moment in care ai nevoie de ei? Un utilizator de Bitcoins a facut un lucru asemanator.

bitcoins

In 2009 conceptul de Bitcoins era relativ nou,  moneda virtuala era foarte ieftina, si Mr Koch din Norvegia s-a decis sa investeasca 25 de dolari americani in 5000 de monede Bitcoins. Pentru cei care stiu care este valoarea actuala a acestora nici nu cred ca e nevoie sa citeasca mai departe. Mr Koch a uitat de acesti bani, pana cand a citit acum putina vreme un articol pe aceasta tema.

Cand a realizat ca detine un cont pe aceasta platforma a pierdut aproape o zi intreaga incercand sa isi aminteasca parola de la portofelul digital. In mod normal ne putem imagina expresia acestuia in momentul in care a realizat ca a facut o avere cu acea investitie modesta de doar 25 de dolari. La momentul actual o moneda Bitcoin valoareaza 199.40 dolari americani. Asadar, dupa comisioanele aferente, Mr Koch a ramas cu frumoasa suma de 886.000 de dolari, din care a investit imediat a cincea parte din suma, in achizitia unui apartament in orasul sau natal.

Ce lectii putem invata din aceasta intamplare? In primul rand pot sa spun cu zambetul pe buze ca lucrurile bune vin si la cei care sunt rabdatori, insa cel mai bine, aveti grija de parolele pe care le folositi in online. Odata si odata se vor dovedi folositoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: