O „bomba” dintr-un tweet l-a bagat pe un tanar la inchisoare

O „bomba” dintr-un tweet l-a bagat pe un tanar la inchisoare

Se pare ca nu e de glumit cu postarile pe retele de socializare, dupa ce pentru folosirea cuvantului bomba intr-un tweet.

pink bomb timebomb tweet arestat

In urma cu o saptamana, descriam cum un pentru ca s-a certat cu cineva intr-un joc League of Legends folosind o gluma proasta. Un lucru similar s-a intamplat zilele trecute, cand un fan la cantaretei Pink a facut o referire la un cantec al ei intr-un tweet inainte sa mearga la un concert.

Pe ultimul album al solistei exista o melodie cu numele de Timebomb (bomba cu ceas). Din entuziasm, nerabdare sau proasta inspiratie, un adolescent din Sydney, inainte sa mearga catre un spectacol pe care Pink urma sa-l tina in localitate, a postat mesajul de mai sus care include cuvantul Bomba ca o referinta la melodia cantaretei. ,,@Pink Sunt gata cu bomba mea. E timpul sa explodeze #RodLaverArena Bitch.” La prima vedere, tweet-ul pare agresiv. In realitate, insa, este doar o alegere proasta de cuvinte care nu ar trebui nici intr-o suta de ani sa conduca la arestarea unei persoane. Autoritatile au fost atat de eficiente, incat, in momentul in care a ajuns la sala concertului, cel care a postat mesajul respectiv pe Twitter a si fost ridicat.

La ora actuala, adolescentul se pregateste de proces, in timp ce sora sa s-a grabit sa dea declaratii, spunand ca acesta este un elev de nota 10 si ca pur si simplu a uitat sa puna cuvantul Time inainte de Bomb pentru ca referinta la melodia lui Pink sa fie explicita. Este incredibil spre ce directie ne indreptam cand vine vorba de libertatea de exprimare la nivel global.

Citește și: