NZXT anunta seria de carcase Phantom 630 cu fereastra laterala

NZXT anunta seria de carcase Phantom 630 cu fereastra laterala
Radu Neagu
17:24 22.08.2013

NZXT a anuntat recent cel mai nou modele al seriei de carcase pentru PC, Phantom 630 Ultra Tower, o carcasa de dimensiuni generoase cu fereastra laterala.

NZXT Phantom_630_Windowed_edition_1

NZXT este la momentul actual unul dintre producatorii cu renume in industrie si, chiar daca nu a avut modele de carcase care sa iasa foarte mult in evidenta, in sensul bun al cuvantului, se descurca destul de bine la capitolul vanzari din prisma pretului mai mult decat decent al produselor pe care le ofera.

Noua versiune a carcasei ofera destul de putine imbunatatiri, cea majora fiind existenta panoului transparent de dimensiuni generoase din partea stanga pentru a putea fi observate componentele PC-ului. Noua versiune este disponibila in trei nuante de culoare: negru, alb si gri, la un pret echivalent cu 180 de dolari sau putin mai mult intr-un magazin electronice.

Pentru cei care detin deja Phantom 630, exista posibilitatea de a cumpara capacul lateral la un pret de 30 de dolari sau echivalentul acestuia in functie de tara de achizitie. Modelul anterior l-am vazut la cateva din magazinele online de la noi, in oferta lor, dar nu stiu daca se afla in stoc si ma indoiesc ca vor aduce separat capacul. O comanda ferma este necesara in prealabil.

Phantom_630_Windowed_edition_2

 

loading...