03 oct. 2013 | 03:28

Nvidia anunta Programul GeForce GTX BattleBox pentru gaming 4K

ACTUALITATE
Nvidia anunta Programul GeForce GTX BattleBox pentru gaming 4K

Nvidia GeForce BattleBox este un program demarat de Nvidia, care, cu ajutorul integratorilor de sisteme din intreaga lume, sa aduca sisteme bazate pe platformele lor grafice, capabile de gaming in rezolutii 4K.

Nvidia GeForce BattleBox 4K

Aceasta mutare este una cel putin interesanta, mai ales ca sunt deja peste 30 de integratori din intreaga lume abonati la acest program. In Marea Britanie, vorbim de Scan, PC Specialist, Chillblast, Cyberpower, Dino PC si ComputerPlanet, iar in SUA de Digital Storm, Falcon Northwest, Origin si Maingear, niste nume poate putin mai cunoscute decat precedentele. Aceste sisteme vor purta branding-ul „BattleBox” al lui Nvidia, certificand astfel ca sunt capabile sa ofere cea mai buna experienta de gaming in rezolutia de 3840×2160 pixeli.

 nvidia-geforce-gtx-battlebox-sli-bridge

Sistemele BattleBox vor avea cel mai probabil carcase personalizate pentru gamerii pasionati, carcasele fiind alese in functie de dorintele producatorilor. Si Nvidia va aduce o serie de modificari din punct de vedere al driverelor si al elementelor artistice, unul dintre ele fiind un bridge SLI cu logo-ul Nvidia iluminat. Pe langa aceste sisteme, dotate cu cele mai performante si fiabile componente, producatorii vor veni si cu monitoare 4K, pentru care sunt asteptate si preturi promotionale pentru cei care le achizitioneaza cu sistemele gata configurate.

Nu va asteptati la computere cu performanta decenta, vorbim aici de sisteme high-end, customizate, iar din informatiile care circula pe internet unele companii vor putea ajunge cu pretul si la 10.000 dolari. Cei care ati asteptat un astfel de computer probabil ca acum e momentul sa vindeti tot ce aveti prin casa, probabil si pe aceasta, pentru a vi-l putea permite. 🙂 Glumesc, desigur, cu toate ca pasionatii de hardware sunt cunoscuti ca renunta si la multe elemente esentiale pentru a isi achizitiona componentele dorite, indiferent ca vorbim de o placa grafica, de un motinor sau de un mouse gaming.

nvidia-geforce-gtx-battlebox-batman-arkham-origins-4k-is-the-next-big-thing