Noul Thief dezvaluit, ia seria de la capat

Noul Thief dezvaluit, ia seria de la capat

Cea mai importanta revista de jocuri din America, GameInformer, a dezvaluit in exclusivitate noul joc din seria Thief. Acesta este dezvoltat de studioul Eidos Montreal si va lua seria de la capat, oferind o noua poveste a hotului Garret prin „The City”, unde magia si industrializarea se intalnesc pentru a crea o atmosfera unica.

Thief

Cea mai recenta creatie a studioului Eidos Montreal este excelentul Deus Ex: Human Revolution, o alta abordare complet noua asupra unei serii mai vechi si foarte indragita de fani. Din detaliile de pe GameInformer reiese ca abordarea pentru Thief este similara. Jucatorul va putea alege intre mai multe cai pentru a atinge acelasi obiectiv, controlul asupra abordarii situatiilor fiind in mana sa.

Povestea nu pare a fi foarte diferita de cea din Dishonored, un joc a carui inspirate se trage din seria Thief, intrucat Orasul este infestat de o boala ucigatoare si este condus de tiranul „The Baron”. Cu siguranta Garret va ajunge sa se implice in acest conflict pe parcursul misiunilor sale de furisare, insa obiectivele vor fi ca de obicei bazate pe obtinerea unor anumite obiecte de valoare.

Thief se va lansa candva in 2014 si este momentan dezvoltat pentru PC si PS4, insa nu au fost excluse din ecuatie si „alte platforme de generatie urmatoare”. Primul material video dedicat jocului nu include gameplay propriu-zis, insa ofera o privire asupra ideii din spatele jocului si al stilului artistic abordat.

Citește și: