Noul ASUS PadFone Infinity, dezvaluit in Taipei

Noul ASUS PadFone Infinity, dezvaluit in Taipei

ASUS a dezvaluit acum cateva ore in Taipei noul PadFone Infinity, un upgrade semnificativ de la ultima versiune pe are am vazut-o la MWC la inceputul acestui an.

asus_padfone_infinity_late_2013

Noul ASUS PadFone Infinity este mai puternic, primind un upgrade de la un SoC Snapdragon S600 la Snapdragon S800, ce are o frecventa de 2.2 GHz si 4 nuclee fizice, precum si ultimul accelerator grafic Adreno 330. ASUS a optat acum pentru montarea unui slot microSD si pentru micsorarea capacitatii initiale de la 32/64 GB la 26/32 GB pentru noul Infinity. Oficialii sunt de parere ca e mai bine sa ofere un dispozitiv mai ieftin si sa permita utilizatorului sa isi adauge el memorie suplimentara, in sfarsit as putea spune.

O noua aditie la noul PadFone Infinity este un al doilea microfon ce are rol de atenuare activa a zgomotului in timpul convorbirii. Noul dispozitiv are de asemenea o constructie ce pare mai solida decat a primului dispozitiv de acest gen. Smartphone-ul este disponibil in variante de culoare alb si negru, a primit un upgrade la Android 4.2 si ceva modificari la interfata de utilizator care este acum putin mai simpla decat precedenta. Actualii utilizatori de PadFone Infinity vor primi si ei aceste update-uri software in curand.

Asus noul padfone infinity

 

ASUS PadFone Infinity

 

ASUS noul PadFone Infinity

Informatii despre pret sau disponibilitate nu au fost dezvaluite inca.