Noua versiune de Gmail pentru Android este mult mai utila

Noua versiune de Gmail pentru Android este mult mai utila
12:30 19.03.2013

Fiind clientul de email implicit pentru cel mai mare numar de utilizatori de Android, momentele de lansare ale  sunt evenimente importante.

Gmail  app android update

Este incredibil efortul pe care il face Google pentru a-si mentine sau chiar mari numarul utilizatorilor de terminale cu Android. Din acelasi set de actiuni face parte

Incercand sa previna in continuare tranzitia la un client de email tert, Google a amplificat semnificativ utilitatea notificarilor pe terminalele cu sistem de operare Android 4.1 sau mai nou. Mai precis, in momentul in care primiti un email, direct din pop up-ul de notificare, puteti redacta o replica la respectivul mesaj sau il puteti arhiva. Avand in vedere ca puteati deja sa definiti persoanele pentru care erati notificat de un email nou si puteati alege sunetul aferent fiecarui expeditor, noile elemente sunt aditii bine venite.

Printre altele, aceeasi aplicatie creata de Google este acum mai eficienta, atat la cautari prin mesaje cat si in a va oferi sugestii la cautare.

Avand in vedere ca multi considera aplicatia Gmail ca fiind clientul perfect de email pentru Android, efortul celor de la Google este laudabil. Mai ales acum, cand numarul functiilor noi care pot fi introduse este din ce in ce mai mic. Pentru ca nu se putea altfel, aplicatia poate fi descarcata gratuit din .

loading...