Gmail primeste un upgrade semnificativ datorita lui GDrive

, 28 Noi, 11:30

Incepand de azi, daca sunteti utilizator de Google Drive, cu cont gratuit sau contra cost, puteti trimite pe Gmail atasamente de pana la 10GB.

Gmail Google Drive update integrare

Vestea spectaculoasa a fost facuta publica printr-un comunicat al companiei prin care se anunta ca orice fisier urcat pe Google Drive, cu o dimensiune de pana la 10 GB, poate fi partajat cu usurinta printr-un email. Aceasta miscare vine dintr-o politica Google de a genera legaturi mai stranse intre serviciile sale.

Pe langa avantajul atasamentelor de dimensiuni generoase, datorita noului update sunteti avertizat si daca drepturile aferente unui fisier trimis nu permite citirea de catre un destinatar.  In plus, daca trimiteti documente unor colaboratori si acestia le modifica online automat modificarile se vor sincroniza si pe versiunea voastra a documentelor respective. Nici macar nu conteaza daca sunteti in Gmail sau Google Drive, orice modificari facute de un colaborator vor aparea in timp real pe documentul vostru. In acelasi timp, tot legat de documente, puteti aplica drepturi de acces diversilor destinatari in asa fel incat nimeni sa nu va poata modifica un fisier trimis.

Desi pare o functie foarte utila, adevarata ei aplicabilitate este stransa legata de pasiunea voastra de folosi Google Drive pentru stocare de fisiere. Daca sunteti fan Dropbox, de exemplu, aceste schimbari sunt mai putin importante.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail