Noua tableta Evolio, Quadra, disponibila la un pret de 999 lei

Noua tableta Evolio, Quadra, disponibila la un pret de 999 lei

O noua tableta produsa de Evolio, Quadra, a intrat pe piata la 999 lei. Are Quad Core si este prima tableta din portofoliul companiei dotata cu astfel de procesor.

Evolio-Quadra1

 

Cu o diagonala de 10,5 inci si o grosime de 9,5 milimetri, noul model Evolio are display SUPER IPS cu rezolutie 1280×800 pixeli si cu unghi de vizualizare de pana la 178 de grade, procesor grafic multicore si o greutate de 535 de grame, iar carcasa este fabricata din aluminiu si sticla.

Producatorul spune ca tableta Quadra ruleaza fluid cele mai noi aplicatii si jocuri, precum si filme in format Quad Full HD, gratie procesorului Grafic Quad Core Vivante GC1000+.  Dar aceste „specificatii” raman de testat. Memoria tabletei este de 16 GB.

Cu acest nou model, compania „ataca” segmentul tabletelor de 10 inci, care este in prezent dominat de marcile internationale.

”Am facut acest pas in urma cererilor venite din partea clientilor nostri pentru o tableta premium cu ecran panoramic. (…) In ultimele doua trimestre, cota de piata a tabletelor de 10,1 inci a crescut de la 25% la peste 30%, iar noi tintim o cota de piata de 20% in acest segment. Evolio detine suprematia tabletelor romanesti de 7 inci pe trimestrul 1 al anului in curs, cu o cota de peste 30% conform studiilor de piata”, a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Tableta Evolio Quadra este disponibila pentru precomenzi la magazinul online al producatorului la pretul de 999 lei, iar de la jumatatea lunii iunie se va gasi si in magazinele de specialitate.

Evolio-Quadra3

Citește și:
Etichete: