Nokia Lumia 525 primeste specificatii complete si versiuni colorate

Nokia Lumia 525 primeste specificatii complete si versiuni colorate

Urmasul pentru Lumia 520, noul , va fi lansat in curand cu niste specificatii decente si se va adresa aceluiasi public tinta.

lumia-525-picture

Speculat de o lunga perioada de timp, noul Nokia Lumia 525 se pare ca este aproape gata, motiv pentru care ne putem astepta in cateva saptamani sa-l vedem in magazinele operatorilor de telefonie.

Cu un pret de invidiat si niste specificatii suficiente pentru majoritatea scenariilor pe care le aveti in minte, si-a creat un numar semnificativ de fani la momentul respectiv. A castigat pana si titlul de cel mai popular smartphone cu Windows Phone din toate timpurile. Aceasta performanta se pare ca i-a motivat pe cei de la Nokia sa creeze un nou terminal similar cu 520. Va fi adresat aceluiasi segment de piata si nu va fi deloc scump.

Daca tot avem noi imagini de inalta rezolutie de la @evleaks si de pe site-ul de socializare asiatic cu numele de Baidu, sa vedem ce ascunde Lumia 525 in interiorui sau. In primul rand, intregul aparat este cosntruit in jurul unui dual core Qualcomm Snapdragon 400 tactat la 1GB si ajutat de 1GB memorie RAM. Va avea un panou de 4 inci cu o rezolutie infima de 800 x 480 de pixeli. Camera principala este de 5 megapixeli si poate captura clipuri video la 720p cu calitate foarte buna. Partea de stocare va fi solutionata de 8GB de memorie interna ce poate fi extinsa prin intermediul cardurilor microSD de pana la 64GB. Partea de autonomie este asigurata de o baterie de 1430 mAh, iar ca bounus, Microsoft va oferi 7GB pe SkyDrvive gratuit la activarea telefonului.

Cu un pret de aproximativ  550-650 de lei, in cazul in care va avea acelasi pret precum 520, noul Lumia 525 arata mai bine si este destul de performant.

Nokia Lumia 525

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: