Nokia BH-121 este un headset bluetooth mai deştept

Nokia BH-121 este un headset bluetooth mai deştept

Deşi seamănă cu iPod Shuffle, aspect care s-a dezbătut intens, utilitatea  BH-121 este cu totul alta şi nu implică neapărat redarea de muzică.

nokia bh121 clona  iPod Shuffle

În imaginea de mai sus este un headset Bluetooth format din două componente. Mai precis, este vorba de un receptor Bluetooth care preia semnalul audio de la telefon pentru a-l reda în timp real pe o pereche obişnuită de căşti pe care o aveţi conectată la el.

Nokia BH-121 va fi disponibil într-o varietate de culori specifice modelelor recente de Nokia, printre care se va număra şi bleu, negru, galben sau roz. Are 39 x 39 x 12 milimetri şi pentru a nu atârna de o pereche de căşti băgate în urechi are un sistem de prindere gen clemă, prin intermediul căruia îl puteţi agăţa la o haină.

Deşi foloseşte tehnologia Bluetooth pentru transmisia datelor, vine şi cu NFC pentru facilitarea procesului de împerechere cu orice telefon compatibil. Nokia BH-121 nu este nici pe departe limitat la smartphone-urile companiei finlandeze. Pe lângă butoanele de pe lateral pentru volum, gadgetul mai are un singur buton marcat ostentativ cu simbolul pentru Play. Acesta din urmă va fi folosit atât pentru preluarea apelurilor de voce, cât şi pentru declanşarea redării de muzică. În cazul în care aveţi mai multe telefoane în dotare şi vă doriţi să le legaţi la un singur dispozitiv handsfree, BH-121 este bun şi pentru asta, deoarece este compatibil multi-point.

Preţul pentru creaţia celor de la Nokia este de 40 de euro şi ar trebui să o găsiţi în magazinele de specialitate până la sfârşitul acestei luni. V-ar tenta un Nokia BH-121?

Citește și:
Etichete: