Noi imagini cu iPhone 5C – V-ar placea varianta… roz?

Noi imagini cu iPhone 5C - V-ar placea varianta... roz?

Numele iPhone este iarasi pe buzele tuturor, cum era de asteptat, iar lumea vorbeste mai ales de iPhone 5C, despre care se spune ca ar fi varianta low-cost din Cupertino atat de zvonita si asteptata. A aparut din nou in poze, in China.

iphone 5c

Noi imagini cu asa-numitul iPhone 5C au aparut din China, pe site-ul iApps.im, care intre timp a sters imaginile publicate, din „lipsa de autorizatie”, dupa cum explica noul mesaj postat in loc. Oricum, cei de la 9to5Mac au observat stirea in prima instanta si au publicat imaginile la ei pe site, ceea ce va oferim si noi:

iphone 5c

iphone 5c

iphone 5c

Asadar, cum v-ar placea un iPhone roz? Sau poate albatru? Sau galben? Se vorbeste despre o apropiere de linia coloristica Nokia Lumia, desi pe mine, personal, un iPhon colorat… nu ma inspira. Lumia e Lumia, ii sta bine asa, intr-o prezentare vesela, exuberanta, insa iPhone-ului vi se pare ca i se potriveste? Poate sunt eu prea conservatoare. Oricum, gusturile sunt subiective prin definitie :).

iPhone 5C se pare ca va fi dezvaluit saptamana viitoare, in cadrul evenimentului Apple de pe 10 septembrie, alaturi de, bineinteles, mult mai rafinatul iPhone 5S. De asemenea, un nou upgrade iPad este cat se poate plauzibil, chiar daca de regula tabletele ies la lumina prin octombrie.

In ceea ce priveste preturile, analistii vorbesc despre 350-400 euro pentru iPhone 5C, ceea ce e departe de a fi foarte ieftin. Ce-i drept, drumul e lung si anevoios de la linia exclusivista cu care ne-a obisnuit Apple la treapta low-cost care e la mare concurenta zilele acestea.