Neo N003, un phablet cu ecran Full HD la cel mai mic pret din lume

Neo N003, un phablet cu ecran Full HD la cel mai mic pret din lume

Chinezii de la NEO s-ar putea sa duca pragul de pret pentru la un nou nivel de accesibilitate prin NEO N003.

Phablet Neo N003

Chinezii nu sunt recunoscuti pentru niste produse de o calitate spectaculoasa, mai ales cand factorul cel mai important al creatiilor este un pret accesibil. Asta nu inseamna insa ca aceasta politica nu poate genera si niste produse cu adevarat remarcabile.

Incercand sa intre in trendul smartphone-urilor Full HD cu ecran de 5 inci, cei de la GizChina au informatii ca Neo lucreaza la N003. Noul terminal ar trebui sa fie disponibil in doua variante, una pentru utilizatorii cu un buget redus (241 dolari) si una pentru cei cu un buget infim (145 dolari).  Cele doua versiuni, Youth si Premium, ar trebuie sa includa un procesor quad core creat de MediaTek intitulat MT6589 si un panou Full HD de 5 inci. Nu se stie momentan daca va fi un LCD sau un OLED. Desi nu este exclus sa fie si mici diferente estetice intre cele doua variante Neo N003, diferenta semnificativa va fi legata de spatiul de stocare. Cel mai probabil vom vedea o memorie interna de 4 sau 8GB in versiunea Youth si 32GB de spatiu in versiunea Premium a Neo N003.

De cele mai multe ori, astfel de terminale nu parasesc piata chineza. Avand insa in vedere ca acolo concureaza si companii precum Apple, nu este exclus ca terminale autohtone de calitate, la preturi mici, sa influenteze global preturile exorbitante practicate in acest domeniu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: