MyXKronoz – Un smartwatch ceva mai simplu, la IFA 2013

, 11 Sep, 00:09

MyXKronoz  este denumirea unei companii care a venit cu o idee ceva mai simpla pentru un smartwatch sau un dispozitiv asemanator unui smartwatch. 

MyXKronoz

Produsul in sine nu este altceva decat un ceas cu un handsfree Bluetooth incorporat. Nu are touchscreen, nu are functii deosebite ce pot fi controlate cu sau fara un smartphone, este compatibil cu orice smartphone.

In schimb, ofera o functie destul de aclamata in noul Galaxy Gear, anume posibilitatea de a vorbi la telefon doar ducand ceasul la ureche. Ceasul detine acelsi senzor giroscopic care activeaza convorbirea atunci cand duci mana la ureche si detine in interior o casca si un microfon. MyXKronoz vine in trei variante, unul de dama, ceva mai elegant, altul un model sport unisex, iar al treilea unul mai masiv, in stil barbatesc.

Alte functionalitati nu exista, insa si pretul MyXKronoz este pe masura, aproximativ 60 de euro pentru oricare din modelele mentionate mai sus. Cert este ca vor aparea din ce in ce mai multi productoi cu dispozitive asemanatoare, compatibile cu Androide sau iOS-uri, si care vor avea desgiur un pret ce nu poate concura cu cel al lui Samsung Galaxy Gear. Pe de alta parte, este si normal sa fie asa, avand in vedere ca Galaxy Gear am inteles ca este compatibil momentan doar cu Galaxy S4 si cu Note 3. Asteptam pentru acesta un firmware ceva mai permisiv, de la „baietii destepti” care se ocupa cu modificarea sistemului de operare Android.

MyXKronoz 1

MyXKronoz2

MyXKronoz3

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail