My Xperia te ajuta sa iti gasesti telefonul pierdut

, 01 Feb, 09:31

My Xperia a fost anuntat de Sony drept un nou serviciu care te va ajuta sa iti gasesti smartphone-ul Xperia in cazul in care l-ai pierdut sau ti-a fost furat.

Sony Xperia

Momentan serviciul este in varianta beta si va fi disponibil pe Xperia Arcos S urmand sa fie implementat si pe modelele anului 2012, care ruleaza Ice Cream Sandwich. Incepand cu al doilea trimestru majoritatea clientilor Sony vor putea sa beneficieze acest nou serviciu.

My Xperia pare destul de usor de folosit, putand fi activat din meniul telefonului si ulterior accesat prin myxperia.sonymobile.com. Aici utilizatorii se pot loga prin intermediul contului Google si ulterior isi pot identifica smartphoneul pe o harta, pot genera o alarma pentru atragerea atentiei si pot bloca sau chiar sterge intregul continut al telefonului.

My Xperia

Este perfect adevarat ca exista deja cateva variante similare, atat in Google Play cat si in App Store, dar oricum initiativa celor de la Sony este laudabila. Asta ca pe zi ce trece smartphone-urile devin tot mai importante pentru noi si automat avem nevoie de servicii stabile de siguranta, iar daca vin integrate deja in setarile telefonului, cu atat mai bine.

Urmeaza sa vedem cat de bine va functiona noul My Xperia si mai ales daca va fi compatibil cu majoritatea telefoanelor Xperia.

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail