Mushkin lanseaza noi kituri de memorii DDR3 Stealth si Redline

Mushkin lanseaza noi kituri de memorii DDR3 Stealth si Redline

Cele mai noi modele de memorii DDR3 din portofoliul lui Mushkin intra in seriile Stealth si Redline cu o frecventa de 2800 MHz.

Mushkin-Redline-Blackline-RAM

Seriile Stealth si Redline de la Mushkin au primit noi variante de kituri DDR3 cu frecvente de 2800 MHz. Acestea vor avea capacitati de 4 GB, 8 GB, 16 GB si chiar 32 GB in sistem dual -channel. Timing-urile acestor memorii sunt de 12-14-14-35 cu voltaj de 1.65 V si sunt aceleasi pentru toate capacitatile mentionate mai devreme. Variantele pe negru (Black Stealth) sunt promovate ca fiind create pentru performanta fara compromisuri la nivel de calitate, iar variantele Redline detin un radiator cu „proprietati” mai bune de disipare a caldurii. In final, este vorba doar de marketing, radiatoarele celor doua modele fiind fabricate din acelasi material.

„Suntem la inceputul unui val revolutionar de imbunatatire a performantei PC-urilor cu posibilitati de overclocking fara complicatii. Noile kituri Stealth si Redline reprezinta alegerea perfecta fie ca este vorba de gameri profesionisti sau de cei fara experienta. Ne dorim sa livram performanta fara nici un fel de limitari”, a precizat Nicolas Villalobos, director de global marketing la Mushkin.

Promovarea este, desigur, cheia vanzarii oricarui produs, iar la acest capitol Mushkin avea niste lipsuri. Memoriile vor fi disponibile pe piata internationala undeva la sfarsitul lunii acesteia, cu preturi inca necunoscute.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: