MSI Z87I GAMING AC & GTX 760 – Un kit de gaming mini ITX

MSI Z87I GAMING AC & GTX 760 - Un kit de gaming mini ITX

Unitățile de gaming devin din ce în ce mai mici, iar producătorii încurajează acest lucru. MSI a lansat un kit special sub forma unei plăci de bază mini ITX și a unei plăci grafice GTX 760, MSI Z87I Gaming AC.

MSI-Z87I-Gaming-AC-GTX-760-Gaming

Placa de bază este un model special creat în acest scop, MSI Z87I Gaming AC, și suportă procesoare Intel LGA 1150 și vine în pachet cu o placă grafică GTX 760 de dimensiuni reduse. Acestea sunt componente PC pe care MSI dorește să le promoveze în continuare, în ideea că orice consumator poate beneficia de un sistem de gaming de mici dimensiuni. Și producătorii de carcase s-au orientat în ultima vreme către acest format, mini ITX pentru produsele lor. Placa de bază deține un slot PCI Express și două slot-uri de memorii DDR3.

Adițional, există un slot mini PCI Express ocupat din start de o placă de rețea Wireless 802.11 AC. Fiind o placă de gaming, aceasta dispune și de conexiunea patentată MSI, Killer LAN, și de un codec audio ALC 1150, un port de USB alimentat suplimentar pentru controllere de gaming, mai multe porturi SATA 3 și suport pentru Intel Wireless Display.

Kitul MSI Z87I vine cu un design specific segmentului de gaming pentru radiatoare. Placa grafică are exact lungimea plăcii de bază, 17 cm, și vine cu o frecvență a GPU-ului de 1033 MHz, și cu o răcire de tip dual-fan pe care MSI a denumit-o Radax. Întâlinm de asemenea elemente personalizate în BIOS și preset-uri pentru pasionații de overclocking suplimentar.

MSI Z87I se zvonește că va avea un preț de doar 200 euro pe piața din Europa.

MSI mini ITX Gaming Kit

MSI mini ITX Gaming Kit

Citește și: