Microsoft face schimbari la conducerea din Romania

Microsoft face schimbari la conducerea din Romania

Microsoft face din nou schimbari la postul de Director General al Diviziei din Romania, asta la relativ putin timp dupa demisia ultimului director in 2010.

microsoft romania

sorin efteneSorin Eftene este numele noului Director Interimar, unul dintre primii angajati ai Microsoft in Romania, cu o cariera de succes in functii de conducere in divizia Microsoft Services si, cel mai recent, ca Director al Enterprise & Partner Group. Sorin Eftene devine astfel, membru al echipei de conducere a Microsoft in Europa Centrala si de Est. Imi place cand ti se recunosc meritele si ajungi in functie bazandu-te pe vechime si pe experienta. In ultima vreme in companiile mari nu am auzit decat de plecari subite de la conducere si angajari de la concurenta. Sa ii uram asadar succes in a demonstra ca tara noastra detine cele mai luminate minti din Europa 🙂

„Sunt incantat de sansa de a conduce Microsoft Romania. Noul val de inovatii din produsele, serviciile si solutiile Microsoft si performanta echipei locale sunt ingredientele ce ne vor permite sa valorificam oportunitatile extraordinare de crestere, cu acelasi angajament pentru succesul clientilor si partenerilor nostri.”


Ronald BinkofskiRonald Binkofsky a ocupat pana acum, din 2010, functia de Director General pe Romania, ocupand acum aceeasi functie doar ca pentru Microsoft Polonia. Mi se pare mie sau seamana putin cu Alec Baldwin? Probabil eu sunt de vina ca m-am uitat la prea multe seriale. 🙂

„Sunt recunoscator pentru sansa pe care am avut-o sa conduc Microsoft Romania. Voi ramane intotdeauna aproape alaturi de oamenii cu care am avut ocazia sa lucrez. Mai bine de doi ani am avut parte de performante exceptionale ca rezultat al lucrului intens in echipa si al unor parteneriate extraordinare. In acelasi timp, sunt onorat de numirea mea ca Director General al Microsoft Polonia, rol din care voi continua sa promovez Europa Centrala si de Est ca cel mai bun loc din lume pentru oameni si afaceri.”

Citește și: