22 ian. 2013 | 09:10

Micromax anunta un smartphone dual sim cu ecran de 5 inci

ACTUALITATE
Micromax anunta un smartphone dual sim cu ecran de 5 inci

Micromax A110 Canvas HD este numele unui smartphone cu abilitati dual sim si ecran de 5 inci destinat in special pietei de consumatori din India.

micromax a116 canvas hd dual sim

O companie mai putin cunoscuta in restul lumii, Micromax se pare ca se alinieaza producatorilor de smartphone, cu terminale de 5 inci. Din pacate, spre deosebire de un Sony Xperia Z care vine cu un panou Full HD, Micromax A110 se rezuma la un panou IPS 720p. Densitatea de pixeli masurata se pare ca va fi egala cu 294 ppi.

Gandit ca o solutie de buget, noul aparat aparat va fi disponibil incepand cu prima saptamana din februarie la un pret echivalent cu 279 dolari. Preinstalat cu Android 4.1, smartphone-ul va avea la baza un procesor quad core MediaTek MT6589 tactat la 1,2 GHz. GPU-ul folosit va fi un PowerVR Series 5XT iar cantitatea de memorie RAM va fi egala cu 1GB. Pe spate va fi prezenta o camera de 8 megapixeli iar in fata o camera VGA. Spatiul de stocare preinstalat va fi de 4 GB, din fericire un slot de card microSD va remedia rapid problema spatiului.

Cu speranta ca astfel de terminale vor ajunge si pe meleaguri mioritice, ramane sa vedem daca dispozitivele dual sim vor reveni la gloria de alta data.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele