30 mai 2013 | 18:16

Mausul Genius Gila GX a castiga premiul Best Choice Computex 2013

ACTUALITATE
Mausul Genius Gila GX a castiga premiul Best Choice Computex 2013

Mausul Gila, cu tehnologie laser, din seria de gaming GX produsa de Genius care are ca tinta jocurile MMO/ RTS, a primit premiul COMPUTEX 2013 “Best Choice,” la categoria „Periferice si Accesorii.”

Gila1

Principalele criterii de selectie pentru produsele participante au fost functionalitatea, inovatia si adaptabilitatea la diverse piete de desfacere. Eu sunt de parere ca arata  foarte bine, mai ales in aceasta fotografie frontala. Gila este considerat ca fiind un mouse profesional de gaming cu tehnologie laser, avand 12 butoane programabile. Utilizatorul are posibilitatea de a seta nivelul DPI intre 200 si 8200, ceea ce inseamna o acuratete ridicata in timpul jocului, mai ales in urmariri si intoarceri bruste, des intalnite in genurile MMO/ RTS. In plus, detine o functie “Sniper”, care permite o acuratete ridicata in situatii in care este nevoie de zoom, prin micsorarea nivelului DPI, care se face prin simpla apasare a unui buton. Pe langa jocurile MMO/RTS, poate fi folosit cu success si in jocurile de tip FPS, datorita posibilitatii de a activa sau dezactiva functia „Angle Snapping.”

Acest maus detine si optiunile “Button Assignment,” “Macro Management” si mai are sistem de iluminare. Un alt lucru foarte interesant este greutatea ajustabila, in functie de activitate. Astfel, cand il foloseste, utilizatorul poate adauga sau elimina greutati de 4,5 grame fiecare, pentru confort si performanta in timpul jocului. Gila este considerat de producator ca fiind varful de gama pentru seria de gaming GX, dar testele, atunci cand vor fi, vor confirma sau infirma laudele aduse. Pretul pentru Genius Gila nu a fost dezvaluit, insa l-am gasit la un magazin online. Astfel pe Amazon.com, pretul este de 74,07 dolari, in reducere de la 99,99 dolari.

genius Gila2

genius Gila3 genius Gila4