Man Of Steel, disponibil din 14 iunie, are trailer oficial

Man Of Steel, disponibil din 14 iunie, are trailer oficial

Warner Bros a anuntat oficial data de lansare pentru jocul Man of Steel, care va fi disponibil din 14 iunie atat pentru iOS, cat si pe dispozitive cu Android.

man-of-steel

Man of Steel va putea fi cumparat de cei interesati incepand din aceasta saptamana, mai exact de vineri. In functie de terminal, Man of Steel, va fi gasit pe AppStore, Google Play si pe Amazon Appstore for Android. Chiar daca jocul Man of Steel castiga tot mai multa popularitate, Warner Bros incearca sa atraga cat mai multi fani, asa ca a pus in circulatie si un trailer oficial. Cu ajutorul acestui trailer Warner Bros este dornic de a stimula interesul si mai mult pentru acest joc, interesant este faptul ca acest clip a fost publicat la doar cateva zile de lansarea oficiala a jocului, in aproape acelasi timp cu premiera filmului cu acelasi nume.

Acest clip contine cateva scene gameplay in care sunt detaliate combo-uri, arata cum pot zbura personajele, detaliaza grafica si, bineinteles, confirma data de lansare, 14 iunie.  Grafica jocului pare sa fie destul de impresionanta si la acelasi nivel cu titluri similare, cum ar fi Batman Arkham City Lockdown. Jocul prezinta interes atat prin subiectul pe care il dezvolta, cat si prin faptul ca va fi disponibil pe platformele mobile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: