Mad Max va fi lansat in 2014, compatibil cu consolele din noua generatie

Mad Max va fi lansat in 2014, compatibil cu consolele din noua generatie

Pentru ca tot au fost anuntate noile console Warner Bros. Interactive Entertainment va scoate un nou titlu pentru noua generatie, Mad Max.

MadMax 2014

Jocul a fost dezvoltat pe baza filmului Mad Max si va fi disponibil si pentru PC, pe langa PS4 si Xbox One. De asemenea acesta va putea fi jucat si pe console mai vechi, dupa cum mentioneaza site-ul oficial al jocului. Dupa cum se stie din film, actiunea din Mad Max se va desfasura intr-o lumea post apocaliptica, jocul fiind unul de genul Open World, third-person action. Jocul se concentreaza pe lupta din automobile, iar jucatorii trebuie sa se confrunte cu inamicii intalniti in pustietate pentru resursele necesare construirii si imbunatatirii automobilului.

Mad Max a fost anuntat mai intai de Sony intr-o conferinta desfasurata in cadrul E3, insa, imediat dupa aceea Warner Bros a confirmat ca jocul poate fi rulat pe mai multe platforme. Mad Max este dezvoltat de Avalanche Studios, echipa care sta in spatele seriei de jocuri  Just Cause. Data oficiala de lansare nu este cunoscuta, se stie doar ca va fi lansat in decursul anului 2014, insa acesta poate fi precomandat deja. Trailerul jocului aduce aminte de seria Mad Max, mai exact de al doilea film din serie, Mad Max 2: The Road Warrior, in care apare acel automobil excelent, cu turbina scoasa prin capota. Trailerul jocului il puteti viziona mai jos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: