Lumia 1020 trece la imortalizarea nunților [VIDEO]

Lumia 1020 trece la imortalizarea nunților [VIDEO]

Lumia 1020 continuă să aibă una dintre cele mai bune camere integrate într-un telefon, motiv pentru care s-ar putea să fie suficientă şi la nunţi.

nokia lumia 1020 nunta

Cei de la Nokia au făcut eforturi financiare semnificative pentru a-şi promova abilităţile de captură ale . Dacă nu vă mai aduceţi aminte, acesta este modelul de smartphone ce integrează un senzor de 41 de megapixeli.

În cel mai recent , un tânăr cuplu se pare că a avut curajul să-şi încredinţeze partea de captură a nunţii unor fotografii ce foloseau atât pentru captura foto, cât şi video, telefoane Lumia 1020. Într-o perioadă în care cei mai mulţi dintre noi au făcut tranziţia la nunţi către captura cu DSLR-uri Full Frame, această mişcare a fost una foarte curajoasă. Dacă ne uităm însă la rezultate, s-ar putea să nu fi fost neapărat neinspirată.

Cum era de aşteptat în cadrul unui astfel moment, au fost angajate serviciile unui fotograf renumit pentru interacţiunile sale cu diverse vedete de la Hollywood, Joy Marie Smallwood. Aceasta a folosit mai multe telefoane Lumia 1020 pentru a imortaliza o nuntă ce a avut loc recent în Caella Pedregal din Cabo, Mexic. ,,Calitatea fotografiilor pe care le-am făcut la nunta din Cabo folosind Lumia 1020 au fost clare, cu o adâncime grozavă a culorilor ce ne-au depăşit total asteptările. Senzorul de 41 de megapixeli este destul de grozav pentru o cameră de telefon.” Pentru că altfel nu avea rost, feedback-ul fotografului a fost unul cu adevărat pozitiv vizavi de experienţa capturii.

Mai jos puteţi vedea câteva cadre, iar dacă sunteţi interesaţi de imaginile la dimensiunea reală, acestea pot fi analizate pe conversations.nokia.com.

Wedding-shoes

Wedding-hut

Citește și: