Locket – O noua aplicatie permite afisarea reclamelor pe Lockscreen

Locket – O noua aplicatie permite afisarea reclamelor pe Lockscreen
Radu Neagu
Radu Neagu
13:40 23.07.2013

Locket este o aplicatie ce permite afisarea de reclame pe Lockscreen si plateste utilizatorul pentru acest lucru.

locket-app-logo,X-7-393883-13Este interesanta ideea Locket: afisarea de reclame pe ecranul smartphone-ului, cu plata de 1 cent pentru fiecare deblocare/afisare a reclamei. Exista insa o limita de 3 centi/ora, iar banii sunt platiti doar pentru afisarea reclamei, astfel utilizatorul nu este nevoit sa dea click pe ea. Descrierea aplicatiei din Google Play mentioneaza exact acest lucru.

Momentan, aplicatia este disponibila doar pentru Statele Unite, iar utilizatorii care recomanda aplicatia prietenilor vor primi 1 dolar in contul lor. Nu se stie daca aceasta va fi o oferta permanenta sau doar pana la momentul lansarii oficiale. Veniturile pot fi trimise catre un cont de card, PayPal, sau transformate in carduri de tip cadou pentru achizitionarea de bunuri sau software.

Chiar daca este o aplicatie ce poate fi monetizata doar peste ocean, ideea este relativ noua si destul de interesanta, desigur mai mult pentru advertiseri. Exista o serie de comisioane care ajung la creatorii aplicatiei si o parte din venituri la utilizatori. La un calcul simplu, 3 centi/ora pot aduce maxim 21 dolari/luna, asta in situatia in care am calculat pentru toata ziua de 24 ore. Media ar fi mai degraba la 15 dolari/luna care pot fi castigati fara nici un fel de efort suplimentar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI