Lian Li introduce carcasele PC-V360 pentru sisteme Micro-ATX

Lian Li introduce carcasele PC-V360 pentru sisteme Micro-ATX

Lian Li este unul dintre marii producatori de carcase pentru sisteme desktop, o companie ce foloseste pentru aceste produse doar aluminiu.

 Lian_Li_PC_V360_1

Lian Li a introdus recent noua serie de carcase bune pentru sisteme in format Micro-ATX. E drept, pe acest segment nu exista prea multe modele, si acele vin in principal de la producatori ce nu insista atat de mult pe calitatea si aspectul produselor. Lian Li PC-V360 va fi disponibila atat pe neagru si pe un argintiu foarte deschis, este realizata integral din aluminiu si ofera posibilitatea montarii unui sistem de racire a procesorului cu o inaltime de pana la 240 mm.

Carcasa masoara 180x388x480 mm si are suport pentru placi grafice cu o lungime de maxim 310 mm si surse de pana la 280 mm. Cele doua lacasuri detasabile pentru HDD-uri suporta pana la 5 discuri de 3.5 inci si 3 unitati SSD. Carcasa este racita de un ventilator cu diametrul de 140 mm in partea frontala si unul de 120 mm in partea superioara. Suplimentar, se poate monta un ventilator de 140 mm in partea din  spate.

Conectorii frontali numara doua porturi USB 3.0 si conectorii de audio. Pretul carcasei va fi echivalent cu 140 dolari si va fi disponibila undeva la jumatatea lunii septembrie in Statele Unite si Europa.

Lian_Li_PC_V360_2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI