LEPA anunta trei noi serii de surse de alimentare pentru PC

, 18 Sep, 19:24

LEPA Technology a anuntat o noua serie de surse de alimentare pentru PC-uri, GM-MaxGold, GM-MaxBron si MX F1, in functie de certificarile pe care le detin.

LEPA Surse PCAsa cum spune si numele, LEPA GM-MaxGold detine certificarea 80 Plus Gold, GM-MaxBron detine certificarea 80 Plus Bronze. MX F1 este o sursa de serie, ieftina.

Prima varianta are 92% eficienta si vine in variante de la 500 W la 1000 W. Are un design hybrid modular, cablurile pentru placa de baza nefiiind detasabile, un ventilator cu rulment hidraulic si un singur rail de 12 V. Sursa detine certificarile de securitate la care ne putem astepta pentru o generatie atat de noua, fiind de asemenea perfect compatibila cu ultima generatie de procesoare Intel Haswell.

GM-MaxBron vine cu modele de la 400 W la 1000 W si cu o eficienta de 88%. Aceasta serie detine acelasi sistem modular hibrid al cablurilor, acelasi tip de ventilator cu rulment hidraulic, insa nu este specificata nimic de compatibilitatea certificata cu Intel Haswell. Seria are un singur rail de 12 V.

Ultima serie, MX F1, vine in variante de 350 W, 400 W si 600 W. Consumatorii vor putea alege, in functie de piata, o varianta de 115 V sau de 230 V.

Momentan, nu sunt cunoscute preturile si disponibilitatea, fiind insa produse de serie si nu unele pentru excentrici vor fi aduse atat in Europa, cat si peste ocean destul de repede, iar pretul va fi unul modic.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail