Lenovo isi actualizeaza ultrabook-urile din seria ThinkPad T440

Lenovo isi actualizeaza ultrabook-urile din seria ThinkPad T440

Pentru ca nu puteau rezista tentatiei, cei de la Lenovo si-au actualizat cele mai populare creatii ale companiei, ultrabook-urile si T440s.

IFA 2013 lenovo-ThinkPad-T440s

Seria T a Lenovo reprezinta de foarte multi ani prima optiune a utilizatorilor profesionisti datorita aspectului business si a trainiciei acestor modele. -uri T440 si T440S cu siguranta nu face exceptie de la regula.

Cum se poate vedea si in imaginea de mai sus, vorbim de o serie de noi ultrabook-uri care, inainte sa ne cucereasca prin intermediul performantei, fac exact acelasi lucru prin grosimea de doar 2,05 centimetri si greutatea de 1,58 kilograme. Trecand peste faptul ca intra cu usurinta in orice geanta, aceste sisteme sunt foarte rapide. Vin cu cele mai noi procesoare Intel Core i7. In plus, daca faceti un efort pentru a achizitiona bateria de inalta capacitate, prindeti si 17 ore departe de priza. Panourile folosite aici sunt de 14 inci, sensibile la atingere si FullHD, iar pentru ca era inevitabil, sunt acompaniate de populara tastatura Thinkpad Precision. Prezenta unui senzor NFC in ecuatie este un bonus dragut pentru un sistem din 2013. Pentru ca tot am o fixatie vizavi de o calitate sporita a difuzoarelor din laptopuri, noile modele din seria T sunt certificate Dolby Home Theater V4.

Spre deosebire de T440S, modelul T440, desi impartaseste o mare parte din specificatii cu fratele sau, integreaza un TrackPad de doua ori mai mare, o tastatura imbunatatita si o greutate sporita, de 1,81 kilogram, datorita bateriei extinse de 17 ore. Pe langa sutele de grame in plus, al doilea compromis al acestui model este downgrade-ul de rezolutie, de la 1920 x 1080 pana la 1600 x 900.

Cum se intampla de obicei cu lansarile de la IFA, nu avem inca preturi aproximative pentru aceste configuratii sau alte detalii legate de disponibilitate.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: