Leap Motion a fost adăugat pe computerele HP

Leap Motion a fost adăugat pe computerele HP

Tehnologia Leap Motion a afost anunțată în luna septembrie a acestui an și va fi implementată pe multe din computerele de la HP.

Leap Motion HP

Această decizie a celor de la HP înseamnă că Leap Motion este în stadiul final, și tehnologia este considerată adecvată pentru a intra în folosință. Aceasta va fi implementată pe 11 dintre computerele producătorului. Ca o mică descriere pentru cei care nu au citit articlele anterioare, Leap Motion este o tehnologie ce permite utilizatorului sp controleze computerul doar prin mișcări ale mâinii, cu o acuratețe foarte mare. Aceasta se bazează pe un senzor aflat în fața monitorului, în acest caz pe tastatura sistemului HP.

În luna septembrie, HP a menționat că Leap Motion va fi inclusă în primă fază pe Envy 17, fiind primul producător care a implementat-o pe un computer. Acum, HP va folosi Leap Motion pe un total de 11 computere, mai exact pe 8 sisteme All in One și pe 3 PC-uri desktop.

Oficialii Leap Motion, startup-ul bazat în San Francisco au spus că integrarea cu computerele HP reprezintă doar începutul pentru această tehnologie.  ”În viitor, controlul prin gesturi va deveni o parte integrată a controlului unui PC. Prin integrarea lui Leap Motion pe o mulțime de alte dispozitive variate, ca tablete PC, smartphone-uri, chioșc-uri interactive și altele, utilizatorii vor putea controla mai ușor și mai eficient PC-ul.” Mai multe detalii despre această integrare sau cu ce parteneri vor mai lucra în viitorul apropiat nu au fost încă discutate.

Leap Motion HP Tastatura