Leap Motion a fost adăugat pe computerele HP

Leap Motion a fost adăugat pe computerele HP

Tehnologia Leap Motion a afost anunțată în luna septembrie a acestui an și va fi implementată pe multe din computerele de la HP.

Leap Motion HP

Această decizie a celor de la HP înseamnă că Leap Motion este în stadiul final, și tehnologia este considerată adecvată pentru a intra în folosință. Aceasta va fi implementată pe 11 dintre computerele producătorului. Ca o mică descriere pentru cei care nu au citit articlele anterioare, Leap Motion este o tehnologie ce permite utilizatorului sp controleze computerul doar prin mișcări ale mâinii, cu o acuratețe foarte mare. Aceasta se bazează pe un senzor aflat în fața monitorului, în acest caz pe tastatura sistemului HP.

În luna septembrie, HP a menționat că Leap Motion va fi inclusă în primă fază pe Envy 17, fiind primul producător care a implementat-o pe un computer. Acum, HP va folosi Leap Motion pe un total de 11 computere, mai exact pe 8 sisteme All in One și pe 3 PC-uri desktop.

Oficialii Leap Motion, startup-ul bazat în San Francisco au spus că integrarea cu computerele HP reprezintă doar începutul pentru această tehnologie.  ”În viitor, controlul prin gesturi va deveni o parte integrată a controlului unui PC. Prin integrarea lui Leap Motion pe o mulțime de alte dispozitive variate, ca tablete PC, smartphone-uri, chioșc-uri interactive și altele, utilizatorii vor putea controla mai ușor și mai eficient PC-ul.” Mai multe detalii despre această integrare sau cu ce parteneri vor mai lucra în viitorul apropiat nu au fost încă discutate.

Leap Motion HP Tastatura

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: