Kingdom Come Deliverance: Un nou RPG își face apariția

, 24 Dec, 12:30

Kingdom Come Deliverance este un nou joc de tip RPG care arată promițător, după screenshot-uri și clipul de prezentare. 

Kingdom Come Deliverance

Kingdom Come Deliverance promite o aventură de tip open-world cu un gameplay interesant și efecte demne de cinema, un fir al poveștii non-liniar și un sistem de luptă first person revoluționar ”ceva ce va fi în ton cu realitatea și nu cu imaginația prezentă în mod abundent în lumea gaming-ului de tip RPG”.

Jocul nu a fost anunțat pentru lansare decât în 2015, ceea ce în contextul actual înseamnă foarte departe. Chiar dacă data de lansare este atât de îndepărtată, nu putem decât să admirăm screenshot-urile. Kingdom Come Deliverance este construit folosind motorul grafic Cryengine, un motor ce vine de la Crytek, producătorulul binecunoscutului joc Crysis.

Kingdon Come Deliverance

Kingdon Come Deliverance 3

Teaserul de mai jos demonstrează capabilitățile motorului de randare precum și talentul celor de la Warhorse Studios, creatorii Kingdom Come Deliverance. Nivelul detaliilor este foarte bun, iar ideea pare de asemenea mai interesantă decât al RPG-urilor deja cunoscute.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail