JoyStick-IT, un „joystick” pentru tablete

, 22 Iun, 15:30

Pentru cei carora le plac jocurile pe tablete, JoyStick-IT Tablet Arcade Stick ii va ajuta sa-si puna in practica indemanarea obtinuta pe console sau, de ce nu, sa devina indemanatici pentru console.

joystick_it

JoyStick-IT este destinat jocurilor ale caror comenzi se transmit prin atingerea ecranului. Atasarea acestora se face simplu, presand cu degetul ecranul tabletei, ceea ce aduce o mai mare precizie a comenzilor. JoyStick-IT nu are nevoie de alimentare cu curent electric sau de conectare prin cabluri. Pentru a fi desprins de pe ecran, nu trebuie decat tras de pe acesta si ventuza se va desprinde usor.

JoyStick-IT, construit din aliaj de aluminiu, este compatibil cu orice echipament care are touchscreen, inclusiv cu iPad si multe tablete Android. De asemenea, poate fi folosit si pe smartphone-uri cu touchscreen, desi acest lucru nu e prea indicat, tinand cond de diferenta de marime a ecranului, care ar fi acoperit intr-o proportie mare.

JoyStick-IT sa gaseste online la un pret de 12 dolari.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail