Jawbone mai lanseaza un Jambox, e un pic mai mic

Jawbone mai lanseaza un Jambox, e un pic mai mic

Dupa ce primul Jambox a facut valuri semnificative in 2010, a urmat cativa ani mai tarziu Big Jambox, o varianta mult mai masiva. a simtit ca nu a completat toate nisele de clienti cu boxele sale portabile, motiv pentru care a anuntat la IFA 2013 un Mini Jambox.

IFA 2013 Jawbone mini Jambox boxa bluetooth

Produsul din imagine este disponibil in noua culori metalizate. Este realizat integral din aluminiu si, desi are aceeasi lungime ca primul Jambox, este doar jumatate din grosimea aceluia.

Costa 180 de dolari in SUA si are un scop foarte simplu: sa-l aveti in permanenta cu voi. Incercand sa intareasca acest argument, Travis Bogard, vicepresedintele responsabil de Management de Produs si Strategie a facut o analogie foarte draguta. ,,E un fenomen similar cu ideea ca cea mai buna camera este cea pe care o ai cu tine.” Ca urmare, daca stati mai mult acasa, o investitie intr-un este mai avizata, in schimb, daca vreti sa va uitati la un film pe iPad cu un prieten, micutul de mai jos reprezinta un upgrade semnificativ fata de difuzorul integrat in tableta. Are 15,4 x 7,31 x 2.43 centimetri si bateria interioara trebuie sa va ofere 10 ore de autonomie, daca ar fi sa-i credem pe cei de la Jawbone. Daca sunteti curiosi cine este responsabil de designul produsului, Yves Behar, Chief Creative Officer in cadrul companiei, a fost capul rautatilor.

Desi este greu de judecat calitatea unui astfel de produs intr-un cadru zgomotos, cei de la Engadget au fost multumiti de ambianta creata, chiar daca frecventele joase mai agresive nu au putut fi redate in conditii optime. Pentru a recrea o impresie surround, si acest produs suporta activarea Live Audio, o trasatura care are efecte diferite asupra calitatii auditiei in functie de tipul de continut pe care il redati.

Tot astazi, in AppStore-ul Apple si pe Google Play a aterizat o aplicatie care se cheama Jawbone. Gratuita, cum era de asteptat, aceasta faciliteaza creerea de playlist-uri cu tipul de continut care va incanta cel mai mult pentru a-l reda pe boxa din dotare. Din pacate, punctele forte ale acestui programel constau in agregarea continutului audio din Spotify, Rdio sau iTunes, iar Spotify inca nu a ajuns oficial in tara noastra. Aceeasi aplicatie va permite sa activati/dezactivati cativa parametri integrati in Jambox. Ramane sa asteptam un pic sa vedem cat de repede va ajunge siin magazinele de gadgeturi de la noi Mini Jambox-ul.

IFA 2013 Jawbone mini Jambox mini