IT Galaxy vine cu noi reduceri pentru Black Friday 2

, 29 Noi, 13:35

IT Galaxy vine cu noi reduceri pentru Black Friday 2, reduceri care pornesc de la 5-10% până la 65%, cum este cazul unor produse.

ITGalaxy Lenovo IdeaTab

Perioada de reduceri din sesiunea de Black Friday 2 pentru IT Galaxy este între 29 noiembrie și 1 decembrie. Magazinul online vine cu reduceri de până la 67% pentru unele produse, ca această cameră video. Alte produse interesante ce beneficiază de o reducere semnificativă sunt laptop Lenovo cu 16%,  Samsung Smart TV cu 24% reducere sau Tableta Lenovo IdeaTab A2107 care beneficiază de 41% reducere din prețul inițial.

Pentru aparate foto, cea mai mare reducere am găsit-o la o compactă Samsung ES95, care are prețul cu 45% mai mic decât cel inițial. Chiar și pentru sistemele desktop, IT Galaxy oferă o reducere de 15-20 procente în medie, ITG Gamer fiind unul din produsele cu 17% mai ieftin în cadrul sesiunii a doua de Black Friday. Ca la orice magazin online, reducerile sunt limitate, așadar e posibil ca în câteva ore acestea să nu mai fie valabile. Stocul nu este însă trecut este actualizat în timp real, dar nu este afișat numarul de bucăți disponibile.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail