IT Galaxy vine cu noi reduceri pentru Black Friday 2

IT Galaxy vine cu noi reduceri pentru Black Friday 2

IT Galaxy vine cu noi reduceri pentru Black Friday 2, reduceri care pornesc de la 5-10% până la 65%, cum este cazul unor produse.

ITGalaxy Lenovo IdeaTab

Perioada de reduceri din sesiunea de Black Friday 2 pentru IT Galaxy este între 29 noiembrie și 1 decembrie. Magazinul online vine cu reduceri de până la 67% pentru unele produse, ca această cameră video. Alte produse interesante ce beneficiază de o reducere semnificativă sunt laptop Lenovo cu 16%,  Samsung Smart TV cu 24% reducere sau Tableta Lenovo IdeaTab A2107 care beneficiază de 41% reducere din prețul inițial.

Pentru aparate foto, cea mai mare reducere am găsit-o la o compactă Samsung ES95, care are prețul cu 45% mai mic decât cel inițial. Chiar și pentru sistemele desktop, IT Galaxy oferă o reducere de 15-20 procente în medie, ITG Gamer fiind unul din produsele cu 17% mai ieftin în cadrul sesiunii a doua de Black Friday. Ca la orice magazin online, reducerile sunt limitate, așadar e posibil ca în câteva ore acestea să nu mai fie valabile. Stocul nu este însă trecut este actualizat în timp real, dar nu este afișat numarul de bucăți disponibile.

Citește și: