iPad Pro ar putea fi înlocuitorul lui MacBook Air

, 24 Dec, 09:45

La momentul când Apple a anunțat MacBook Pro-ul de 13 inci cu retina display, aproape că au fost canibalizate vânzările MacBook Air. 

Apple-MacBook-Air

Dacă pentru varianta de 15 inci trebuia să scoți din buzunar cel puțin 1500 de dolari, acum cel de 13 inci are un preț de doar 1300 de dolari, cu 200 de dolari mai mult decât MacBook Air tot de 13 inci. Mai demult am auzit vești despre un posibil iPad pro, tableta cu ecran mai mare pe care Apple a anunțat-o pentru anul viitor. Dacă este să dăm crezare acestui zvon, acest iPad Pro ar putea înlocui iPad Air-ul de 11 inci.

Diagonala prevăzută pentru această nouă tabletă de la Apple este între 11 și 13 inci. Ca o comparație, actualul iPad Air vine cu o diagonală de 9,7 inci. Având în vedere prețul de 500 de dolari pentru varianta de bază a lui iPad Air, probabil noul produs va atinge suma de 999 dolari sau poate chiar o va depăși, în funcție de capacitatea de stocare și conectivitatea acestuia. În timp ce iPad și MacBook Air sunt două produse total diferite, rapoartele spun că varianta de 11 inci va fi scoasă din producție.

Interesant ar fi ca acest Apple iPad Pro să funcționeze cu OSX și nu cu iOS, însă momentan putem doar să speculăm pe această temă. Totuși, interfața lui OSX nu este departe de utilizarea cu un touchscreen, ba chiar mai aproape decât cea a lui Windows 8.1, cel puțin desktopul nativ.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail