Intreaga echipa de PR Intel, concediata?

Intreaga echipa de PR Intel, concediata?

Desigur, discutam de echipa de PR Intel centrala, nu de cea la nivel local, iar acest zvon vine de altfel dupa numeroase plecari din companie.

Intreaga echipa de PR Intel concediata

Site-ul care a publicat prima data informatia este techeye.net, care s-au bazat pe afirmatia unei surse „impecabile”, un angajat al companiei. Restructurarea echipei de PR Intel va avea loc in curand, avand in vedere ca pe 10-12 septembrie are loc Intel Developer Forum, in San Francisco, eveniment la care compania ar trebui sa fie pregatita in noua formula.

„Restrangerea bugetului este motto-ul pentru segmentul de marketing. Cei vechi au plecat si suntem in curs sa ne restabilim „mojo-ul” pe partea de mobile. Directorul pe PR va fi schimbat si apoi vor avea loc alte modificari in cadrul echipei. Brian doreste toate cartile pe masa. […]Ne-am schimbat – Bill Siu, Albert Yu, Louis Burns si Paul Otellini au plecat cu totii”, relateaza sursa din cadrul companiei.

Daca este sa dam crezare acestor zvonuri, noul CEO Intel, Brian Krzanich, face o multime de mutari in cadrul companiei pentru a imbunatati imaginea acesteia inainte de IDF. Momentan, nu exista alte detalii despre aceste schimbari de PR Intel, insa presimt (cum altfel?) ca vom afla in curand despre ce este vorba.

Citește și:
Etichete: