Intel va lansa doua noi procesoare Haswell dual-core

, 23 Iul, 13:00

Intel va lansa in curand doua noi procesoare din gama Haswell, ambele doar cu doua nuclee fizice.

Intel Haswell CPU

Dupa o privire atenta pe CPU-World, Intel are aproximativ 20 de modele diferite de procesoare pentru seria Haswell. Acestea variaza de la Celeron 2900 la Core i7. Exista doua modele noi pentru care au aparut ceva specificatii, si anume Intel Celeron 2955U si Core i5-4200H, modele dual-core cu frecvente de lucru de 1.4 GHz si respectiv 2.8 GHz. Acestea vor fi lansate la inceputul lunii septembrie a acestui an.

Intel haswell

Chiar daca Celeron 2995U are o frecventa de 1.4 GHz si este practic un SoC, Celeron 1047U ar trebui sa ofere un spor de performanta datorita arhitecturii. 2995U include suport pentru Intel 64 si pentru virtualizare, precum si o varianta ceva mai slaba de Intel HD Graphics.

Core i504200H suporta Hyper Threading si Turbo Boost si va oferi o performanta sporita fata de orice alta varianta de Ivy Bridge la aceeasi frecventa. Nu se cunoaste insa pretul acestor doua modele, insa, avand in vedere ca vorbim de un Celeron si de un i5 Dual-Core, nu ar trebui sa ne ingrijoram in acest sens. Ne asteptam la un pret undeva sub 120-130 euro.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail